8. september 2018

Snart jul igjen...

Jula er en koselig tid, og det er så deilig å ha god tid til forberedelser. Personlig pleier julegaver være i boks senest august/september hvert år og ferdig innpakket i løpet av september. Bare nyter når desember kommer, og elsker å se folk stresse rundt og går rundt seg selv til tider. Enden på visa er jo at de sitter som slakt når julaften kommer. Kommer helt sikkert til å legge ut mer julerelaterte ting på bloggen fremover, og du får bare hoppe over mine blogginnlegg om du ikke liker jula så tidlig. Det bryr jeg meg veldig lite om, så lenge jeg koser meg med de forberedelsene jeg selv gjør.

Det å ha tid og ork til å delta på julemarkeder, være en publikumer på marked og være sammen med venner å kjenne på julestemningen betyr mye for meg når siste halvdel av november kommer og vi går inn i desember med ro i sjela. Har du ikke prøvd å være tidlig ute noen gang, så gjør det i år. Du vil elske det når desember kommer. Mer penger på kontoen har du i tillegg, når julegaver er ferdig  innkjøpt flere måneder før desember. Finner ingen negativ grunn til å ikke være tidlig ute. He he, nå høres dette veldig perfeksjonist ut, men for meg er det ro og hygge som er avgjørende.

Her har jeg brodert nisser, hvor servietten blir nisselua. Laget 12 stk. Er i gang med flere serviettringer, men nå i andre farger som for eksempel lyseblå og grå.


1 kommentar:

Wenche Lind sa...

Hei. De nisseserviettringene er fine. Hvor kjøper du mønster til disse?