7. oktober 2018

Rammelim

Jeg har skrevet om rammelim tidligere, og jeg er ikke mindre lei nettopp denne teknikken. Hva er egentlig rammelim? Jo, det er rett og slett ett limslag som rammemakere brukte før i tiden. Limet gjør at du enkelt kan overføre bilder til tekstil. Her viser jeg ett bilde av "bilder" som har blitt smurt inn med rammelim på ene siden og lagt på tekstil. Nå skal dette ligge å tørke i 24 timer, før vi herder med strykejern. Resten kan dere få lære om dere går på kurs :) 
Her ser dere ett ferdig produkt. Her har jeg laget ett handlenett, bildet i midten er en helside i ett interiørblad. Hvor det er brukt rammelimteknikk. Det er kun opp til deg hvordan du bruker "bilder overført til tekstil" teknikken. I min tid med rammelim, så har jeg brukt dette i mange personlige gaver med bilde av jubilanten. Noen ganger, har jeg til og med klart å få tak i klær som tilhører den som skal få gaven i ettertid. De får jo ikke tilbake plagget i samme stand, som når jeg fikk plagget... Pytt pytt. 
Så tilbake til spørsmålet mitt, om du kunne tenke deg å lære teknikken?.... Send meg en mail, så tar vi dialog om opplæring derfra. 

1 kommentar:

sall1234 sa...

Dette såg spennende ut. Rammelim, har aldri hørt om det.