11. oktober 2019

Sy veske på en kveld

Sy en veske på en kveld, tenker mange kan være snaut med tid. Neida, denne lille vesken klarer du fint å sy på ett par timer uten problemer. På disse modellene, har jeg quiltet med støttestoff og langt inn ett forstoff før sammensying. Støttestoff gjør at quiltingen blir penere og enklere å sy. Det er smak og behag, om en bruker støttestoff eller ei. Her i huset er stofflageret (litt) stort, så merkes ikke om det brukes ett lag ekstra eller ei he he.
Enkle sminkepunger og toalettmapper. Dette er en sminkepung frem og bakside. Har brukt samme mønster på sminkepung og toalettmappe, kun forstørret den på kopimaskinen. Dette er en fin, liten og rask gave å sy som vertinnegave eller bare for å gjøre en oppmuntring til noen. 


En ny t-skjorte med heat transfer vinyl. Det er så gøy å produsere noe som en kan sette tekster på. Like gøy om det er kopper, klær, klistremerker /veggdekor eller merke noe som er selvlaget.






 Da er det bare å ønske dere en riktig god helg, og skap minner. Om det er med hobby, friluftsliv, jobb eller tid med familie/venner. Alt er like dyrbart og minner skapes.




Ingen kommentarer: