9. februar 2016

Hekta på vesker, neida!

Jeg kjøpte ett mønster fra Ryumquilt og mønsteret heter veskekurven her om dagen. Det ble brått 2 vesker på kort tid, og det er ikke de siste. Kommer til å lage flere av disse. Ypperlige som håndarbeidsveske og "jenteveske" for både små og store. Denne vesken har i utgangspunktet korte håndtak, men det er bare å forlenge om en ønsker dette.

Brukte ikke så mange timene på hver veske, men kommer til å utforske denne med litt innvendige lommer og kanskje noe på yttersiden også. Syntes det er så gøy å sy lommer. he he
Den vesken med "postcard" motiv, har jeg brukt en veldig stiv vatt inni. Klarer ikke å komme på hva den heter eller hvor jeg har kjøpt den. Var en utfordring å sy på det tykkeste og over flere sømmer, men det gikk med litt tålmodighet. Den rosa og sorte, har jeg brukt bordvatt inni og den er mye mer "løs og ledig" i formen.

Ha en fin tirsdag videre, og legg gjerne igjen en kommentar.


Her tok jeg bilde av vesken, og så etter at bildet var tatt at "beste bikkja i hele verden" satt ved siden av og lurte på om det var han jeg tok bilde av :) Så feil kan en ta. he he

2 kommentarer:

Unknown sa...

Den vesken med rosene på må du si ifra om den skulle bli til salg!!!! ;)

Annie sin hobbyverden sa...

Hei Anita. Tusen takk for tilbakemeldingen din. Den kom frem. Sier ifra om hun andre som har tinget på den først skal ha den eller ikke. Ellers syr jeg en ny til deg.