Nydelig suppe på kalde dager. Disse målene rekker til Ca 2- 3 porsjoner.
2ss maizena
4ss vann
2ss soyasaus (jeg pleier å bruke 1 ss bare)
3ss risvineddikk (jeg pleier å bruke halv mengde med vanlig 7%)
1/2ts malt pepper
1 liten fersk chili, finhakket
1 egg
2ss olje
1 løk, finhakket
8,5dl kylling eller kjøttkraft (Jeg pleier å bruke kyllingbuljong)
1 stor sopp i skiver
50g kyllingkjøtt (jeg pleier å kjøpe revet kylling som er beregnet til salat)
4ss vann
2ss soyasaus (jeg pleier å bruke 1 ss bare)
3ss risvineddikk (jeg pleier å bruke halv mengde med vanlig 7%)
1/2ts malt pepper
1 liten fersk chili, finhakket
1 egg
2ss olje
1 løk, finhakket
8,5dl kylling eller kjøttkraft (Jeg pleier å bruke kyllingbuljong)
1 stor sopp i skiver
50g kyllingkjøtt (jeg pleier å kjøpe revet kylling som er beregnet til salat)
1ts sesamolje
Bland sammen maizena, vann, soyasaus, eddik, pepper og chili til ei jevn gugge i en kopp.
Visp egget i en annen kopp.
Varm oljen i en wok (eller kasserolle med tykk bunn) og fres løken til den er myk.
Bland sammen maizena, vann, soyasaus, eddik, pepper og chili til ei jevn gugge i en kopp.
Visp egget i en annen kopp.
Varm oljen i en wok (eller kasserolle med tykk bunn) og fres løken til den er myk.
Hell i buljongen og kyllingen og la koke til kyllingen er gjennomkokt (evt kan
du frese denne og sammen løken)
Hell i maizenamixen mens du rører godt. (Kan lønne seg å ta gryta av varmen, hvis ikke kan det bli ekle, små gelatinifiserte klumper)
Under omrøring heller du så forsiktig i egget sånn at du får lange tråder.
Hell i maizenamixen mens du rører godt. (Kan lønne seg å ta gryta av varmen, hvis ikke kan det bli ekle, små gelatinifiserte klumper)
Under omrøring heller du så forsiktig i egget sånn at du får lange tråder.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar